Tarteletter med røget skinke, spidskål og æbler
SPONSORERET indhold

Tarteletter med røget skinke, spidskål og æbler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mikkel Adsbøl Foto: Mikkel Adsbøl
19. feb. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
(6 pers.)

Ingredienser

Fyld:
200 g spidskål
2 gulerødder
25 g smør
2½ spsk. hvedemel
4 dl bouillon
2 dl piskefløde
200 g røget skinke i tern
1 spsk. frisk timian el. hakket persille
1-2 tsk. dijonsennep (kan udelades)
salt, peber
6 tarteletter
Pynt:
1 æble og timian el. persille

  1. Snit kålen, og kog den ca. 5 min. i letsaltet vand sammen med gulerødder i skrå skiver. Afdryp grønsagerne i en sigte. Smelt smørret i en gryde. Rør hvedemelet i. Tilsæt kogende bouillon lidt ad gangen under omrøring. Kom fløden i. Kog stuvningen sammen ca. 5 min. under omrøring.
  2. Tilsæt skinke, spidskål, gulerødder og dild eller persille. Kog op under omrøring. Smag til med sennep, salt og peber.
  3. Varm tarteletterne i ovnen. Fyld den varme stuvning i. Server dem pyntet med tynde æblebåde og timian eller persille.