SPONSORERET indhold
Tarteletter med spinat og røget laks
(6 pers.)
Ingredienser
2 porrer
10 g smør
1 dl vand
100 g spæd spinat
2 tsk. majsstivelse
2 dl piskefløde
salt, peber
1 tsk. sukker
6 tarteletter
150 g røget laks i tynde skiver
Pynt:
dild, tern af rødløg samt evt. lidt friske spinatblade
- Rens porrerne, og snit dem i ringe. Svits dem i smør 1 min. Kom vandet i, og kog op. Lad det småkoge under låg ca. 5 min. Kom spinaten i, og kog op igen.
- Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kog det sammen ca. 1 min. Smag til med salt, peber og sukker.
- Varm tarteletterne i ovnen.
- Fordel porrespinat- stuvningen i tarteletterne. Pynt med laks, dild og tern af rødløg samt evt. nogle friske spinatblade.