Tatar af rå fisk med kokoscreme
SPONSORERET indhold

Tatar af rå fisk med kokoscreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fisketatar med kokoscreme er en smuk forret til nytårsmenuen.

Af: Linnea Press
13. sep. 2016 | Opskrift | BoligLiv
Tatar af rå fisk med kokoscreme til 6 personer

Ingredienser

Tatar af rå fisk med kokoscreme

600 g hvid fisk (f.eks. hellefisk, lyssej, havtaske)
1 stilk bladselleri, skåret i tern
1 agurk uden skræl og kerner skåret i små tern
¼ gul courgette skåret i små tern
½ cm ingefær
saft fra 4 limefrugter
1 spsk. friske korianderblade


Dressing:
2 dl kokoscreme, (vælg en så fed som muligt)
1 spsk. meget fint snittet korianderblade
½ tsk. fint revet ingefær
½ fed hvidløg meget fint revet
en smule salt og hvid peber
saft fra ½ lime

Sådan laver du tatar af rå fisk med kokoscreme

1. Skær fisk, bladselleri, agurk og courgette i tern. Snit ingefær fint. Bland alle ingredienser sammen undtagen koriander.

 

2. Lad fisken trække mindst en times tid på køl. Krydr med koriander og lidt salt og peber. Arranger fisken på tallerkenen.

 

3. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Læg små klatter af dressing rundt om fiskeanretningen, og server resten ved siden af i en skål.

 

LÆS OGSÅ: Vildttatar med yam-marengs og agurk

LÆS OGSÅ: Smurt kalvetatar med sesam og vild brøndkarse

LÆS OGSÅ: Tatar med brøndkarse og peberrod