Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Lammespyd & salat

Teriyakilam & salat

Gulerødderne får fint modspil af den rå aromatiske ingefær.

Bedømmelse
4

400 g lammekød, f.eks. culotte eller bov
1 spsk olie
salt, peber
3-4 spsk teriyakisauce
1 tsk honning
1-2 fed knust hvidløg

Salat af gule­rødder & ingefær:
3-4 gulerødder, gerne forskelligtfarvede
1 groftskåret rødløg
1 bdt. snittede forårsløg
1-2 spsk fintsnittet eller reven ingefær
1 bdt. koriander

Dressing:
1 spsk olivenolie
limesaft
1-2 tsk honning
1 spsk ristede sesamfrø
lime

300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du: Skær lamme­kødet i pænt store tern, kom dem i en skål, og vend dem med olie, salt, peber, teriyakisauce, honning og hvidløg. Sæt kødet på spid, og grill eller steg dem i 10 minutter i alt. Vend dem jævnligt. Høvl gulerødderne i lange, tynde strimler, og bland, eller anret dem med de øvrige ingredienser. Rør dressingen sammen, og smag den godt til, før den vendes med salaten, der drysses med sesamfrø. Server med lime og fuldkornsbrød.  

Energi pr. person: 480 kcal, fedt 29%, protein 26%, kulhydrat 45%

ingredienser

0

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Aftensmad

specialkost

kategori

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok