Thaimad med hakket oksekød
SPONSORERET indhold

Super nem thai-salat med hakket oksekød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Super nem thaimad, du kan lave i en fart. Suppler med ris eller nudler, hvis du gerne vil strække maden lidt.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
03. jan. 2023 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

  • 250 g ægnudler
  • 2 løg
  • 1 spsk. olie
  • 400 g hakket oksekød
  • 2 fed finthakkede hvidløg
  • 1 tsk. sambal oelek
  • 1 spsk. grøn
  • currypaste
  • 2 spsk. fishsauce
  • 2 spsk. sojasauce
  • 2 dl hønsebouillon
  • 2 spsk. sukker
  • 2 spsk. lime- eller citronsaft
  • 3-4 spsk. cashewnødder

Pynt:

Feldsalat, cashewnødder og limebåde

  1. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Afdryp dem i en si.
  2. Hak løgene. Varm olien op i en wok eller dyb stegepande. Svits kød, løg og hvidløg, til det har skiftet farve. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad det simre
    ca. 10 min. under låg.
  3. Fordel nudlerne på skyllede afdryppede salatblade. Fordel kødblandingen over nudlerne. Pynt med skyllet og afdryppet feldsalat, cashewnødder og limebåde.

Anbefalet til dig