Thaisuppe med sugarsnaps
SPONSORERET indhold

Thaisuppe med sugarsnaps

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En frisk, krydret suppe, der kan kombineres med en rest af tilberedt kylling eller fisk, f.eks. tigerrejer. Man kan også vælge at lægge kogte æg i suppen.

Af: Inge Kauffeldt (DDV) Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
02. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

75 g kogte nudler
1 fed hvidløg
1/4 tsk revet ingefær
1 citrongræs
1 rød chili
1 tsk olie til stegning
2 dl hønsebouillon (2 dl vand + 2 tsk bouillonpulver)
1/2 tsk limesaft
2 tsk friskhakket basilikum (eventuelt thaibasilikum)
salt og lidt soya
50 g forårsløg
100 g sugarsnaps eller mangetout ærter
1-2 æg

  1. Kog nudlerne.
  2. Hvidløg, ingefær, citrongræs og chili hakkes fint og svitses i olie.
  3. Hønsebouillon, limesaft og basilikum tilsættes. Suppen koger under låg i ca 10 minutter. Smages til med salt og soya.
  4. Tilsæt fintsnittede forårsløg og sugarsnaps og kog i 2 minutter.
  5. Kog æggene ’smilende’. Læg nudlerne i en dyb tallerken og kom suppen over. Læg æg i suppen og server straks.