SPONSORERET indhold
Tofarvet biscotti
40 stk.
Ingredienser
200 g hasselnødder
60 g smør
220 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
3 æg
335 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
25 g kakaopulver
35 g hvedemel
- Kom nødderne i en bradepande, og stil dem i ovnen ved 200 gr. i 8-10 min. Kom dem i et rent klæde, og gnid hinderne af så godt som muligt. Hak nødderne.
- Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Vend de 335 g hvedemel, nødder og bagepulver i. Stil dejen i køleskabet 1 times tid.
- Del dejen i 2. Ælt kakaopulver i den ene halvdel. Ælt de 35 g mel i den anden halvdel. Rul begge dejstykker ud til 30 cm lange pølser. Sno dem ind i hinanden til en lang pølse.
- Læg pølsen på bagepapir på en bageplade, og bag den 45 min. ved 180 gr. på midterste ovnribbe. Skær pølsen i skrå, 1 cm tykke skiver. Bag dem i ovnen ved 175 gr. i ca. 15 min. Afkøl dem på en bagerist.