SPONSORERET indhold
Tomat- og parmesansnegle
Godt og velkrydret brød, meget lækkert til en salat og et glas vin.
ca. 14 stk.
Ingredienser
3 dl mælk
25 g gær
1 1/2 tsk. salt
3 spsk. olivenolie
ca. 450 g mel
ca. 2 spsk. pure af tørrede tomater
2 dl groftrevet parmesan
sammenpisket æg til pensling
- Mælken lunes og hældes over den smuldrede gær. Salt, olivenolie og ca. 450 g mel tilsættes, og dejen æltes igennem. Den hæver ca. 45 min.
- Vend dejen ud på et meldrysset bord, drys med lidt mere mel, og tryk den til en ca. 25 x 45 cm stor firkant. Smør med tomatpure, drys med parmesan, og rul dejen sammen. Skær den i 3 cm tykke skiver.
- Læg sneglene på pladen, fold snippen ind, så de beholder formen. Lad dem efterhæve ca. 20 min, Pensl med sammenpisket æg, og bag sneglene ved 210 gr. i ca. 14 min.