Tomat- og parmesansnegle
SPONSORERET indhold

Tomat- og parmesansnegle

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Godt og velkrydret brød, meget lækkert til en salat og et glas vin.

Af: Karen Hare Foto: Thomas Hergaard
03. apr. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 14 stk.

Ingredienser

3 dl mælk
25 g gær
1 1/2 tsk. salt
3 spsk. olivenolie
ca. 450 g mel
ca. 2 spsk. pure af tørrede tomater
2 dl groftrevet parmesan
sammenpisket æg til pensling

  1. Mælken lunes og hældes over den smuldrede gær. Salt, olivenolie og ca. 450 g mel tilsættes, og dejen æltes igennem. Den hæver ca. 45 min.
  2. Vend dejen ud på et meldrysset bord, drys med lidt mere mel, og tryk den til en ca. 25 x 45 cm stor firkant. Smør med tomatpure, drys med parmesan, og rul dejen sammen. Skær den i 3 cm tykke skiver.
  3. Læg sneglene på pladen, fold snippen ind, så de beholder formen. Lad dem efterhæve ca. 20 min, Pensl med sammenpisket æg, og bag sneglene ved 210 gr. i ca. 14 min.