Opskrift på tomat i lag med græskarpesto
SPONSORERET indhold

Tomat i lag med græskarkernepesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Maria Sattrup
05. nov. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 tomater, gerne i forskellige farver
1 håndfuld vasket spinat
1 ½ dl skyr eller græsk yoghurt
soltørrede tomater
1 dusk basilikum
1 håndfuld kalamataoliven uden sten – hakket
2 forårsløg - hakket

Græskarkernepesto
1 dl græskarkerner
1 dl olivenolie
1 håndfuld basilikumblade
1 håndfuld persille
saft af ½ citron
1 fed hvidløg

Sådan gør du

Bland alle ingredienserne til pestoen i en blender eller foodprocessor og kør til det har den rette konsistens.
Anret en tallerken med spinatbladene nederst. Skær tomaterne i skiver og læg dem lagvis med skyr/yoghurt, soltørret tomat, græskarkernepesto, basilikum og hakkede oliven.
Til sidst hælder du resten af pestoen over og de hakkede forårsløg.