Tomat/aubergine-hummus med toast
SPONSORERET indhold

Tomat/aubergine-hummus med toast

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
30. jun. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(8 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 90 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 aubergine
3 tomater
1 dåse kikærter
1 tsk spidskommen
evt. 1 fed hvidløg (knust)
persille (eller frisk koriander, finthakket)
2-3 spsk jomfruolivenolie
salt og peber
Tilbehør:
brød

  1. Tænd ovnen på 125 grader. Halvér auberginen og tomaterne, og læg dem på en bageplade med bagepapir med skærefladen opad. Pensl dem med olivenolie, drys med salt og peber og sæt dem i ovnen i 90 min.
  2. Blend de afdryppede kikærter til mos. Skrab frugtkødet ud af aubergineskallerne og blend det med et øjeblik. Tilsæt tomaterne og blend et øjeblik.
  3. Smag til med spidskommen, evt. hvidløg, salt og peber og tilsæt olivenolie og persille eller koriander. Servér med tynde skiver ristet brød.