Opskrift på tomatsalat med oksekød, chili og majs
SPONSORERET indhold

Tomatsalat med oksekød, chili og majs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Inspireret af den kendte Thai-beef salad.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
04. sep. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 25 min

Ingredienser

Dressing:
1 rød chili
2 lime
4 spsk olivenolie
4 spsk kinesisk soja.
Salat:
400 g oksekød, f.eks. mørbrad eller andet helt stykke
10 g smør
4 majskolber
600 g tomater i forskellige farver
300 g sprød salat, f.eks. rucola og mizuna (asiatisk rucola)
1 lille bundt mynte
1 lille bundt koriander.

Sådan laver du tomatsalat:

Snit chilien fint og bland med saft og skal af lime, olivenolie og soja. Steg oksekødet hurtigt på alle sider på en varm, tør pande. Vend kødet i dressingen.

Smelt smørret på panden. Skær kornene af majskolberne og rist majskornene i 2 min. i det smeltede smør.

Skær tomater i mindre stykker og bland med salat, mynte, koriander og de ristede majs. Tag kødet op af dressingen og skær det i tynde skiver. Kom kødet på toppen af salaten og hæld dressingen ud over.

Servér med lime til.

Prøv også fiskefrikadeller med tomat og dild