SPONSORERET indhold
Tomatsuppe med pasta
Nem og hurtig tomatsuppe, som helt sikker vil gøre lykke hos de mindste. Skru op og ned for smag og styrke med sukker eller måske en lille smule chili, hvis I kan lide stærk mad.
4-6 personer
Ingredienser
Tomatsuppe med pasta
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 30 min.
Fryse-egnet
1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
2 spsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater
3 spsk konc. tomatpuré
1 spsk basilikum
6 dl vand
1 dl piskefløde
100 g tortellini (eller suppepasta)
evt. 1 knsp sukker
salt og peber
Tilbehør: brød
- Steg løg og hvidløg blanke i olie og tilsæt tomater, tomatpuré, basilikum og vand. Krydr med salt og peber og kog suppen igennem i 15-20 min.
- Tilsæt fløde og blend evt. suppen jævn. Kog små pastastykker møre i suppen efter pakkens anvisning.
- Smag til med sukker, salt og peber og servér med brød.