Torskefilet med bacon og porrer
SPONSORERET indhold

Torskefilet med bacon og porrer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
17. nov. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 35 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1-2 porrer (tykke skiver)
400 g kartofler (store terninger)
1-2 æbler (både)
2-3 kviste timian
1 spsk olivenolie
350 g torskefilet
4 skiver bacon
salt og peber
Tilbehør:
evt. rugbrød
(fiske)sennep

  1. Vend porrer, kartofler og æbler sammen med timian, olivenolie, salt og peber i et smurt ovnfast fad. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 25 min.
  2. Krydr torskestykkerne med salt og peber og pak dem ind i bacon. Læg dem oven på kartoffelblandingen og bag dem ca. 10 min.
  3. Server direkte fra fadet og evt. med rugbrød og (fiske)sennep til.