Tortillas med kylling
SPONSORERET indhold

Tortillas med kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smagfuld og lækker hverdagsret.

Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006 Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
04. jan. 2016 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 20-25 min.
500 g kyllingefilet
Marinade:
2 spsk. limesaft
1-2 tsk. syltet jalapenochili
1 fed hvidløg
2 tsk. tørret oregano
1 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
Ristet tomatsalsa:
2 blommetomater
1 fed hvidløg
2 tsk. syltet jalapeno
2 spsk. olivenolie
salt
Desuden:
8 fuldkornstortillaer
100 g mild ost
2 dl cremefraiche (6%)
Tilbehør: grøn salat, gul peberfrugt og cremefraiche

  1. Pisk limesaft, finthakket chili og hvidløg, oregano, salt og olie sammen til marinaden sammen i en skål. Læg kyllingefileterne i skålen, og lad dem trække i køleskab i 1-2 timer.
  2. Tag kødet op af marinaden, og læg det i en smurt bradepande. Stil det i ovnen ved 225 grader i 20-25 min., til kødet er gennemstegt. Skær kødet i tynde skiver.
  3. Tomatsalsa: Steg tomater og hvidløgsfed på en tør pande, til der kommer lidt sorte pletter på. Skær tomaterne i mindre stykker, og hak hvidløgsfedet.
  4. Kom tomat, hvidløg, hakket jalapeno og olie i en blender, og miks det sammen. Smag til med salt.
  5. Varm tortillaerne op på en tør pande. Fyld dem med kylling, revet ost, snittet salat, strimler af peberfrugt, salsa og cremefraiche.