Trekantsandwich med tunmousse
SPONSORERET indhold

Trekantsandwich med tunmousse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug evt. light mayonnaise og flødeost, hvis du vil have en lettere udgave af denne sandwich. Pak sandwichene stramt ind i køkkenfilm, og læg dem koldt, til de skal spises.

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
21. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 stk.

Ingredienser

12 skiver groft fuldkornstoastbrød
1 dl bælgede ærter
1 dl klippet purløg
Tunmousse:
3 dåser tun i vand (86 g drænet vægt pr. dåse)
1 bundt dild
4 spsk. mayonnaise
100 g flødeost
fintrevet skal fra 1 usprøjtet lime
1 spsk. limesaft
1½ dl bælgede ærter
salt og peber

  1. Kom drænet tun, finthakket dild, mayonnaise, flødeost, limeskal og limesaft i en skål, og mos det grundigt sammen med en gaffel. Tilsæt ærter, og smag den til med limesaft, salt og peber.
  2. Smør 4 sandwich, og læg dem sammen i tre lag. Kom et drys ærter og purløg mellem hvert lag.
  3. Del hver sandwich i 2 trekanter.