Ingredienser
Arbejdstid:
15 min.
Kogetid:
5 min.
Ikke fryse-egnet
2 tsk majsstivelse
1 dl fløde
1 bæger pasteuriserede æggeblommer
1/2 tsk vaniljesukker
1/2 dl hvid balsamico
1/2 dl vand
1/2 dl sukker
10 g smør
250-300 g friske bær
6-8 sprøde kager
- Rør majsstivelse og fløde sammen i en skål og tilsæt æggeblommer og vanilje.
- Kom balsamico i en lille gryde og kog det igennem et par min.
- Tilsæt vand og sukker og kog, til sukkeret er opløst.
- Pisk den kogende lage i æggeblommerne og hæld det tilbage i gryden.
- Pisk det over varmen, til det lige når kogepunktet.
- Tag gryden af varmen, pisk det kolde smør i og hæld cremen i en skål til afkøling.
- Anret den kolde creme med friske bær og sprøde kager.