SPONSORERET indhold
Tun i en lun nicoisesalat
En pæn tunbøf er mere delikat end den dåse tun, der sædvanligvis bruges i denne salat.
1 person
Ingredienser
150 g tun (optøet, supermarkedsvare)
5 g olivenolie
salt og peber
150 g kartofler
100 g grønne bønner
20 g løgringe
50 g tomat
25 g salat
kapers
- Kog kartoflerne møre, nip bønnerne, og kog dem 8 min. Læg løgringene i vand, så det skarpe kan fjernes, og skær tomat og salat i mundrette bidder.
- Pensl tunbøffen med olie, og steg den kort på begge sider. Drys med salt og peber, og skær den i tynde skiver.
- Anret tun og grønt sammen, og pynt med lidt kapers.
- Energi pr. person: 1940 kilojoule (450 kcal) Energifordeling: Protein: 48 g – 42 % Kulhydrat: 48 g – 42 % Fedt: 8 g – 15 %