Opskrift på tun tatar og Japanese Mango Daisy
SPONSORERET indhold

Tun tatar & Japanese Mango Daisy

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Japanskinspireret forret/snack med tuntatar og en drink der går godt til, da mangoen går igen i både snack og drink.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
18. mar. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
20 stk.

Ingredienser

Opskrift på tun tartar med mango

300 g frisk tun i sushikvalitet
2 spsk finthakket purløg
2 spsk lys miso*
2 spsk mirin*
saft af 1 lime
1 spsk sesamfrø, gerne blandet sorte og hvide
½ mango
frisk koriander.

Japanese Mango Daisy
2 skiver mango
1 lille håndfuld koriander
5 cl. japansk sochu (Vodka kan bruges som erstatning)
2 cl. friskt presset limesaft
3 cl. sukkersirup*

Sådan laver du tun tartar

Skær tunen ud i meget fine tern. Vend med de øvrige ingredienser.
Anret kugler af tataren på skeer, og pynt med tynde mangoskiver. Drys med sesamfrø og pynt evt. med koriander.

Sådan laver du drinken "Japanese Mango Daisy"

Mango og koriander mortes/kvases ned i shakeren. Herefter tilsættes øvrige ingredienser, og der shakes med isterninger. Cocktailen sigtes over i et vinglas fyldt med knust is. Der garneres med en skiver af mango og et par koriander blade.


Tip:
* Miso er en japansk pasta lavet af fermenterede sojabønner.

* Mirin er en sød japansk risvin. Begge dele kan fås i asiatiske købmænd og velassorterede supermarkeder.