Ukrudtsboller
SPONSORERET indhold

Ukrudtsboller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nyd bollerne som tilbehør, eftermiddagssnack eller til en god sandwich.

24. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
12 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Hævetid: 1 time
Bagetid: 15 min.
Fryse-egnede
50 g gær
1/4 l mælk
3 spsk olivenolie
2 tsk salt
ca. 400 g hvedemel
1-2 håndfulde ukrudtsblade (brændenældeblade, skvalderkål, mælkebøtteblade)

  1. Rør gæren ud i lun mælk. Tilsæt olivenolie, salt og hvedemel (hold evt. lidt tilbage) og ælt dejen godt igennem.
  2. Ælt de rensede, hakkede ukrudtsblade i dejen og lad den hæve tildækket 1/2-1 time.
  3. Form dejen til boller, lad dem efterhæve 20-30 min. og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min.