Ungarsk paprikakylling
SPONSORERET indhold

Ungarsk paprikakylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
23. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
2 stk. kyllingebryst
3 spsk mel
1 spsk paprika
1 spsk olie
1 løg
2 fed hvidløg
11⁄2 dl bouillon
1 spsk konc. tomatpuré
1 dl cremefraiche
1 tsk majsstivelse
persille
salt og peber
Tilbehør:
kartoffelmos eller kogte ris

  1. Skær kødet i tykke strimler. Bland mel, 2 tsk paprika, salt og peber og vend kødet heri. Brun det i en sauterpande med olie og tag det op. Steg nu fintsnittet løg og hvidløg 5 min. Tilsat bouillon og tomatpure og kog det igennem. Tilsat kødet og lad retten simre 5-8 min. Rør cremefraiche sammen med majsstivelse og 1 tsk paprika og rør det i retten. Varm det igennem under omrøring – men lad det ikke koge. Server med kartoffelmos eller kogte ris og persilledrys..