Vandbakkelser med is og chokoladesovs
SPONSORERET indhold

Vandbakkelser med is og chokoladesovs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

27. maj. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(12 stk - runde)

Ingredienser

Arbejdstid: 10 min.
Bagetid: ca. 45 min.
Indfrysningstid: ca. 10 min. (i ismaskine)
Ingredienser:
1 portion vandbakkelsesdej (se opskriften her)
Bær-is:
250 g blandede bær (frosne)
3 dl sødmælk
250 g flormelis
1½ dl piskefløde
Chokoladesovs:
2½ dl piskefløde
150 g mørk chokolade

  1. Blend bær med mælk og flormelis, og kør til ensartet konsistens. Tilsæt fløde til sidst.
  2. Hæld cremen i en ismaskine, og kør til passende fast konsistens.
  3. Klip vandbakkelserne op, og sæt en stor kugle is på hver bund. Sæt låg på, og klem sammen. Servér straks eller sæt i fryseren.
  4. Chokoladesovs:
    Varm fløde op til kogepunktet, og sluk. Pisk små stykker chokolade i, og servér lun chokoladesovs til vandbakkelser med is.