Ingredienser
Arbejdstid: 10 min.
Bagetid: ca. 45 min.
Indfrysningstid: ca. 10 min. (i ismaskine)
Ingredienser:
1 portion vandbakkelsesdej (se opskriften her)
Bær-is:
250 g blandede bær (frosne)
3 dl sødmælk
250 g flormelis
1½ dl piskefløde
Chokoladesovs:
2½ dl piskefløde
150 g mørk chokolade
- Blend bær med mælk og flormelis, og kør til ensartet konsistens. Tilsæt fløde til sidst.
- Hæld cremen i en ismaskine, og kør til passende fast konsistens.
- Klip vandbakkelserne op, og sæt en stor kugle is på hver bund. Sæt låg på, og klem sammen. Servér straks eller sæt i fryseren.
- Chokoladesovs:
Varm fløde op til kogepunktet, og sluk. Pisk små stykker chokolade i, og servér lun chokoladesovs til vandbakkelser med is.