Vandmelonsalat
SPONSORERET indhold

Vandmelonsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne salat er nok noget af det mest klassiske. Opgradér den gerne med et skud frisk mynte. Det er så dejligt i sommervarmen. Salaten kan spises som forret eller som tilbehør, gerne til fisk og fjerkræ.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
17. jun. 2016 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Tilbehør til 3-4 personer

1 lille vandmelon
(kernefattig)
2 håndfulde mynte
2 håndfulde bredbladet persille
1 agurk
2 lime, saften heraf
1-2 spsk flydende
honning
God olivenolie
100 g feta
Salt og peber

Sådan gør du

Skær skrællen af melonen. Skær melonen i grove stykker. Pluk mynte og persille, og skær agurken i tynde skiver, eventuelt på et mandolinjern.

Anret melon, agurk, mynte og persille på et fad. Dryp med lime og honning og en supergod olivenolie. Top med skiver eller brud af feta, og krydr med salt og sort peber. Servér straks.