Vaniljetopping (blødt guf)
SPONSORERET indhold

Vaniljetopping (blødt guf)

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
07. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

175 g sukker
½ dl vand
3 æggehvider (evt. pasteuriserede)
1 spsk sukker
½ stang vanilje (kornene)
Evt. en tsk saft fra syltede rødbeder, frugtfarve el. lign.

  1. Kog sukker og vand ved svag varme i ca. 5 min., til lagen ertyk og 120 grader varm (mål med sukkertermometer).
  2. Pisk æggehviderne stive med lidt sukker og vaniljekornene med en håndmikser eller røremaskine på fuld kraft.
  3. Pisk den varme sukkerlage i og pisk, til massen er kold. Tilsæt evt. farve.
  4. Pynt kagerne med vaniljetopping med en sprøjtepose eller en lille palet.