Cookiekage med nutella
SPONSORERET indhold

Varm cookiekage med nutella

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her får du en flabet lækker hybrid mellem en cookie og en lavakage med nutella. Sprødt og knasende ydre, blødt og flydende indre. Elsker du cookiedough (og nutella), så drøn i køkkenet nu.

Af: Maja Ambeck Vase
17. nov. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
4-6 kager (afhængig af størrelse) | Total: 40 min

Ingredienser



75 g blødt smør
150 g brun farin
1 æg
150 g hvedemel
1 nip salt
50 g mørk chokolade
50 g nutella

Sådan laver du cookiekager med nutella

Kom smør, brun farin og æg i en skål, og pisk det let og luftigt. Rør mel og salt i.

Hak chokoladen groft, og vend den i.

Fordel dejen i små ramekiner/muffinforme/dessertringe (7 cm i diameter), og kom 1 tsk nutella i midten af hver kage. Tryk forsigtigt nutellaen lidt ned i kagedejen, så den er dækket. Jævn overfladen med en ske.

Bag kagerne i ca. 12 minutter ved 200 grader. Tag dem ud, når de er sprøde udenpå, men flydende indeni. Vent et par minutter, og løsn/lirk forsigtigt kagerne ud af formen. Server straks.

Tip: Server de varme cookiekager med en kugle vaniljeis, og lykken er gjort.