Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
500 g kartofler (kogte, pillede og skåret i skiver)
2-3 gode wienerpølser
1 stort løg (hakket)
1 spsk smør (15 g)
½ dl hvidvins- eller æblecidereddike
ca. 2 dl vand
lidt salt og friskkværnet
peber
Pynt: evt. 1 spsk
purløg (klippet)
Tilbehør: ketchup og sennep
- Smelt smørret i en gryde og steg løgene klare et par min.
- Rør, så de ikke brænder på. Tilsæt eddike og vand og lad det koge op.
- Tilsæt kartoffelskiverne og bring det i kog under omrøring. Skær pølserne i stykker på 2-3 cm.
- Læg dem i gryden, rør rundt, sluk og lad dem trække færdig ca. 10 min.
- Smag til med salt og peber. Drys evt. med purløg lige før servering.