Varm salat med sommerødder og paneret fisk
SPONSORERET indhold

Varm salat med sommerødder og paneret fisk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Betina Hastoft/Linnea Press Foto: Betina Hastoft
12. aug. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
(6 pers.)

Ingredienser

300 g gulerødder
300 g persillerødder
300 g pastinakker
1 spsk. havsalt
1 bdt. timian
3-4 spsk. olivenolie
600 g lyssej el. kuller
3 dl mælk
200 g rasp el. rugmel
olie/smør til stegning
Pynt:
1 bdt. purløg og 1 citron

  1. Rens grønsagerne, og skær gulerødder, persillerødder og pastinakker i stave. Læg dem i en bradepande. Dryp olivenolie over, og drys med havsalt og timian. Bag rodfrugterne møre i en forvarmet ovn på 200 gr. i 35-40 min.
  2. Skær fisken i lange stykker. Dup fisken tør, og dyp den først i mælk og herefter i rasp eller rugmel. Steg fisken i ½ olie og ½ smør, til den er gylden og sprød. Vend de ovnbagte rodfrugter med hakket purløg og servér med citronbåde.