Verdens bedste stegt flæsk med persillesauce
Foto: Betina Hastoft
Hendes Verden

Verdens bedste stegt flæsk med persillesauce - opskrift fra Hendes Verden

Verdens bedste stegt flæsk med persillesauce

I dag står menuen på valgflæsk!

Af Bente Nissen Lundsgaard 18.jun.2015 Mad

4 personer

Stegt flæsk med persillesauce
750 g svinebryst, stege el. kogestykke i ½ cm tykke skiver
salt og peber
Persillesauce:
25 g smør
2 spsk. hvedemel
4 dl kogende mælk
3-4 spsk. hakket persille
½ tsk. sukker
Tilbehør:
kartofler, syltede rødbeder og dampede små gulerødder

  1. Dup flæskeskiverne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm panden op ved god varme. Brun skiverne 1 min. på hver side. Skru ned til middelvarme, vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle i ca. 1 min.
  2. Smelt smørret i en gryde. Rør hvedemelet i. Tilsæt lidt mælk ad gangen under omrøring. Kog saucen igennem 3-4 min. under omrøring. Smag saucen til med persille, sukker, salt og peber.
Læs alt om Kød Hovedret
Henter...