Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Lækker vildtgryde med masser af smag.

Vildtgryde med svampe opskrift

Vildtgryde med svampe

Det er sæson for vildt, hvis du ikke lige har en jæger i familien har mange supermarkeder vildtkød på frost.

Bedømmelse
Vildtgryde med svampe til 4 personer

500-600 g dyrekød i tern, f.eks. rådyr el. kronhjort
30 g smør
2 løg
200 g kantareller el. champignon
1-2 spsk. friskhakket
rosmarin
1 spsk. æblegele
5 dl vildt- el. hønsebouillon
1 spsk. majsstivelse
1 dl fløde
evt. saucekulør


Ristede persillekartofler:
1 kg små kartofler
2 spsk. olie
3-4 spsk. hakket persille
salt, peber


Tilbehør:

kogte grønne bønner

Sådan laver du vildtgryde

1. Brun kødet i en stegegryde i smør. Hak løgene, og brun dem med. Rens kantarellerne, og skær dem i mindre stykker. Svits kantarellerne med. Tilsæt
rosmarin, æblegele og bouillon. Kog ragouten ca. 1 time, til kødet er godt
mørt.

 


2. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i ragouten. Kog kort igennem,
og smag til med salt og peber. Giv evt. retten lidt  farve med saucekulør.

 


3. Skrub kartoflerne, og kog dem ca. 18 min. i letsaltet vand. Afdryp dem,
og steg dem gyldne i olie på en pande. Vend persille i kartoflerne. Krydr med
salt og peber.

ingredienser

14

tilberedning

ca. 1 time 0 minutter

type

Vildt

specialkost

kategori

Hovedret

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

tags

Vildtgryde
Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok