Suppe med rodfrugter
SPONSORERET indhold

Vinterens bedste suppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn suppe med rodfrugter, løg & et drys nødder på toppen.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
18. nov. 2016 | Opskrift | Fit living
Skøn vintersuppe til 4 personer | Total: 40 min

Ingredienser

2 løg
1 kg blandede gulerødder, rødbede, pastinak og sød kartoffel
2 laurbærblade
1 flækket, udkernet chili
3-4 hvidløgsfed
salt,peber
1 spsk olivenolie
10-12 dl grøntbouillon
1 god håndfuld spinatblade
25 g ristede cashew- og hasselnødder, mandler og evt. lidt røget paprika

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    380 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    34 %
  • Kulhydrat:
    37 %

Sådan laver du suppe

 

1. Skær løg og grønsager i mundrette stykker, bred dem ud på en plade med bagepapir, og vend dem med laurbærblade, chili, hvidløg samt olivenolie, salt & peber.

2. Bag grønsagerne i ovnen ved 200° varmluft ca. 30 min., til de er møre. Vend dem et par gange undervejs. Blend alle grønsager med bouillonen, som tilsættes lidt efter lidt til den ønskede konsistens.

3. Varm suppen igennem, smag til, og server i skåle toppet med spinatblade og ristet nøddemix smagt til med røget paprika.