SPONSORERET indhold
Wiener-æblepandekager
Disse pandekager er gode at servere til en kop kaffe.
4 personer
Ingredienser
2 mellemstore æbler
saft af ½ citron
Dej:
175 g hvedemel
1 knsp. salt
3 dl mælk
6 æggeblommer
2 tsk. vaniljesukker
2 spsk. citronsaft
6 æggehvider
smør til bagning
Tilbehør:
flormelis og flødeskum
- Skær æblerne i både, og fjern kernehus og stilke. Skær bådene i tynde både. Dryp med citronsaft.
- Rør hvedemel, salt og mælk jævnt. Rør æggeblommer, vaniljesukker og citronsaft i. Pisk æggehviderne, og vend dem i.
- Smelt lidt smør på en pande. Fordel dej herpå i ca. ¾ cm tykt lag. Læg nogle skiver æble over. Bag pandekagen gylden, og vend den. Bag den færdig på den anden side. Bag ikke ved for kraftig varme.