Wiener-æblepandekager
SPONSORERET indhold

Wiener-æblepandekager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse pandekager er gode at servere til en kop kaffe.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
11. aug. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

2 mellemstore æbler
saft af ½ citron
Dej:
175 g hvedemel
1 knsp. salt
3 dl mælk
6 æggeblommer
2 tsk. vaniljesukker
2 spsk. citronsaft
6 æggehvider
smør til bagning
Tilbehør:
flormelis og flødeskum

  1. Skær æblerne i både, og fjern kernehus og stilke. Skær bådene i tynde både. Dryp med citronsaft.
  2. Rør hvedemel, salt og mælk jævnt. Rør æggeblommer, vaniljesukker og citronsaft i. Pisk æggehviderne, og vend dem i.
  3. Smelt lidt smør på en pande. Fordel dej herpå i ca. ¾ cm tykt lag. Læg nogle skiver æble over. Bag pandekagen gylden, og vend den. Bag den færdig på den anden side. Bag ikke ved for kraftig varme.