Wok med spinat, kål, svampe og ægnudler
SPONSORERET indhold

Wok med spinat, kål, svampe og ægnudler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En sund wok fyldt med spinat, kål, svampe og ægnudler.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
20. maj. 2013 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Stege/kogetid: 20 min.
250 g frisk spinat (renset)
1 lille kinakål (ca. 300 g i strimler)
250 g shiitakesvampe (rensede, i kvarter)
2 spsk sesamolie, eller anden mørk olie
ca. ½ dl rød sød-sur sovs
ca. 1 spsk sojasovs
Tilbehør:
150 g kinesiske ægnudler

  1. Rens og snit grønsagerne og sæt vand over til ægnudler. Kog nudlerne 4 min. (eller som angivet på pakken) og hæld vandet fra.
  2. Varm en wok eller gryde op, så den er godt varm. Kom olie i og steg kål og svampe nogle min. under omrøring. Tilsæt spinat og varm igennem med sur-sød sovs og sojasovs.
  3. Smag til og servér straks med rygende varme kogte nudler.