Opskrift på wok med stegt okse og savoykål
SPONSORERET indhold

Wok med stegt okse og savoykål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En wokret der mætter rigtigt godt med stegt okse og savoykål.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
11. jan. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 25 min

Ingredienser

1 fed hvidløg
1 løg
1 spsk olie
500 g hakket oksekød
1 rød chili
½ savoykål
4 spsk soja
4 æg
1 bundt thai-basilikum
tilbehør: basmati ris

Sådan laver du wokretten

1. Hak hvidløget fint og skær løget i strimler. Hak chilien. Varm en wok med olien og brun oksekødet grundigt. Når der ikke er noget væske i bunden af wokken, tilsættes løg, hvidløg og chili. Lad det stege med et par minutter.

2. Snit kålen i strimler og kom det i wokken sammen med soja. Vend det godt sammen og lad det stege i 3-4 minutter. Kålen skal stadig være sprød.

3. Lav imens fire spejlæg. Hak basilikummen groft og vend det i retten. Anret wokretten med spejlæg over og med ris som tilbehør.