Wraps
SPONSORERET indhold

Wraps med stegte kartofler, spinat og gedeost

Hvis tiden er knap, er de færdigkøbte fuldkornswrap et nemt og lækkert alternativ til de hjemmebagte.

Foto: Columbus Leth
12. feb. 2016 | Opskrift | BoligLiv


Wraps med stegte kartofler, spinat og gedeost

4 wraps/4 personer

Tid: ca. 20 min. 

100 g babyspinat
2 pærer
100 g blød gedeost
600 g kogte kartofler
smør til stegning
salt og peber
2 spsk. valnødder
4 wraps

1. S kyl og slyng spinaten tør. Skær pærerne i både.

2. S kær kartoflerne i skiver. Smelt smørret på en pande, og rist kartoflerne ved god varme. Tag kartoflerne af varmen, og vend med spinat, pærer og gedeost. Osten må gerne smelte lidt. Hak valnødderne, og drys over.

3. Lun de fire wraps, og server med kartoffelsalaten.

► SE OGSÅ: Pandestegte fladbrød
► SE OGSÅ: Hjemmebagte krydderurtewraps
► SE OGSÅ: Hjemmebagte krydderurtewraps med rødebedehummus og grillet grønt