Yoghurt med rabarber og sprød havre
SPONSORERET indhold

Yoghurt med rabarber og sprød havre

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
14. apr. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Rabarber:
6-8 stilke rabarber (400 g)
1 stang vanilje
75-100 g sukker
Havre:
70 g havregryn (2 dl)
3 spsk sukker
1 bæger pasteuriserede æggehvider (½ dl)
Tilbehør:
½ l yoghurt eller skyr

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Vask og tør rabarberstilkene og skær dem i 4-5 cm lange stykker. Vend dem i et ovnfast fad sammen med den flækkede vaniljestang og sukker. Lad dem trække 20 min.
  3. Bland havregryn med sukker og æggehvide, og bred det ud på en bageplade med bagepapir.
  4. Sæt både havregryn og rabarber i ovnen ca. 20 min. Vend lidt rundt i havren efter ca. 10 min. Tag havre og rabarber ud af ovnen, og lad dem afkøle.
  5. Rør yoghurt eller skyr cremet og anret i skåle eller glas med bagte rabarber og sprød havre.