Grill opskrifter
SPONSORERET indhold

15 opskrifter: Sund grill med vennerne

Fyr op under kullene, og sæt kylling, kød & fisk på menuen. Her får du sommerens bedste og sundeste grillretter serveret med lækre dip og sprøde salater.

Af:: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
03. jun. 2016 | Mad | Fit living

Klik på linkene og få masser af inspiration til din næste grillaften 

3 lækre starters


Grillet kyllingebryst med chili & ingefær


Kulmule & kartoffelsalat


Gris på spyd


T-bonesteak med tomatchutney


3 gode dip


Grillet ratatouille


Koteletter med ingefæryoghurt & tabbouleh


3 lette salater



Gode grilltips

Husk at sætte træspid, der skal bruges til grill, i en stor kande med koldt vand et par timer før brug.

Hav alt, der skal på grillen klar, så du er parat til at grille, når kullene er varme.

Tag dig god tid, og VENT med at lægge noget på grillen, til kul eller briketter er glødende varme. Det giver det bedste grillresultat.

Bliv ved grillen, så maden ikke brænder på.

Hvornår har et kødstykke fået nok? En god tommelfingerregel er, at kødet er færdigstegt, når kødsaften begynder at pible frem på kødets overflade.

Er du usikker på at grille større stykker kød, er et stegetermometer en god hjælp.