5 farverige vintersalater
SPONSORERET indhold

5 farverige vintersalater

Selvom det stadig er gråt og mørkt uden for, behøver det ikke at være det på din tallerken. Her får du fem opskrifter på super sunde og farverige salater, der kan peppe enhver vinterret op.

Af: Emma Martiny Foto: Jesper Glyrskov
13. dec. 2015 | Mad | ALT for damerne


Nederest på siden finder du opskrifterne på lækre vintersalater, der både er en fryd for øjet og for maven. 

  • Rosenkål og fennikel-slaw med æble og cremefraiche-dressing

    Rosenkål og fennikel er begge grøntsager, der ofte ender med at blive overset, hvis man ikke ved, hvordan man bør tilberede dem. I denne friske slaw er de kombineret på bedste vis med fuldmodne danske efterårs- eller vinteræbler.

  • Overdådig kålsalat med sorte ris og laks

    Kombinationen af alle de smukke og smagfulde ingredienser går op i en højere enhed, når salaten toppes med en saftig og frisk laksebøf fra fiskehandleren.

  • Luksus-salat med varmrøget laks

    Nem at lave, velsmagende og mættende,og så er ingredienserne det rene guf for hud, hår og negle.

  • Verdens bedste vintersalat med rødbeder, æbler og selleri

    Denne salat er fyldt med smag fra årstidens råvarer og passer perfekt til de lidt tungere simreretter, der ofte serveres i de koldere måneder.

  • Coleslaw med appelsin-vinaigrette

    Denne coleslaw er frisk, aromatisk og fyldt med karakter. 


    SE OGSÅ: Nem hverdag: 4 lækre vintersalater på BoligLiv.dk