Verdens bedste pizzadej og fem fantastiske opskrifter på pizza
Foto: Line Thit Klein | Pizza med parmaskinke, rucola, aubergine og gedeost - få opskriften på denne pizza og 4 andre skønne varianter nederst på siden.
ALT for damerne

Opskrifter på pizzadej og pizza

Verdens bedste pizzadej & 5 fantastiske opskrifter på pizza

Del på

Få en fantastisk opskrift på en basis pizzadej, som du kan bruge til alverdens pizzaer. Og fem skønne ideer til lækre og spændende toppings.

Af Cecilie Sofie Svensson 28.feb.2017 Mad

Her er en god og nem opskrift på pizzadej, hvor der bruges 40 % fuldkornsmel, både for smag og næringsværdi, men ønsker du dejen mindre grov, erstatter du blot lidt af fuldkornsmelet med det fine mel. Denne opskrift giver dej til ca. 5 pizzaer alt efter størrelse og tykkelse.

Og pizzaerne kan varieres i det uendelige - her får du opskrifterne på:

Verdens bedste pizzadej

Klassisk pizza med friske tomater, mozarella og basilikumolie

Find flere tips til nem aftensmad

Kartoffelpizza med rygeost, timian og trøffelolie

Pizza med parmaskinke, rucola, aubergine og gedeost

Pizza med løg, svampe, blåskimmelost og sorte oliven

Sød pizza med mascarpone, ferskner, hindbær og hvid chokolade



8 skønne pizzaer til morgen, middag & aften
Del på
Kommentarer (0)

Henter...