Kille Ennas livret: Crunchy sursøde rabarberpickles
ALT for damerne

Kille Ennas livret: Crunchy sursøde rabarberpickles

Del på
Af Mette Mølbak | 05.maj.2010 | Mad

Du skal bruge: 

250 g rensede rabarberstængler
10 g friske spearmint- el. mynteblade
2 spsk. friskpresset citronsaft (skræl citronen, før du presser den)

Skær rabarberne i tynde skiver. Er de for tykke, er oplevelsen for klodset. Kom på skift rabarber og mynteblade ned i et rent syltetøjsglas. Hæld citronsaften henover.

Sursød lage:
200 g lyst rørsukker
2 dl. æbleddike
20 g havsalt
Brede strimler skal af 1/2 citron
Strejf af chiliflager

Bring alle ingredienserne i kog og lad det koge, indtil sukkeret er opløst. Hæld den kogende lage hen over rabarberne. Pres dem lidt ned med hjælp fra en ske (brug ikke fingrene), så væsken dækker alt.




Hvem?
Kille Enna, 37 år.Kok og forfatter. Aktuel med kogebogen „SMAG – en økologisk køkken kalender.“ Bor på landet i i Sydsverige sammen med sin mand Morten og deres to terrier. Mød hende i ALT for damerne i denne uge (nr. 18, 2010) i 'Samtalekøkkenet'.
Del på
Kommentarer (0)
Henter...