Bountybarer med appelsin fra Hjemmet
Foto: Runa Pihlmann
Hjemmet

Bountybarer med appelsin fra Hjemmet

Bountybarer med appelsin

Del på

Lav dine egne bounty med en frisk smag af appelsin.

Af Runa Pihlmann 25.jan.2016 Mad

Jeg elsker bounty – og helst i den hjemmelavede version! Det er sjovt at forme kokosmassen til små barer, så tag endelig ungerne med i køkkenet.

Prøv også min opskrift på chokoladetærte med nøddebund - TRYK HER!

Jeg har givet den klassiske version et syrligt indspark med appelsinskal og appelsinsaft i kokosmassen og lidt strimlet appelsinskal på toppen. Hvis du foretrækker den helt enkle udgave, udelader du selvfølgelig bare appelsinen.

Ca. 25 stk.

Arbejdstid: ca. 1 time
Frysetid: 1 time

300 g kokosmel

Find flere tips til nem aftensmad

1 dåse kondenseret mælk (fås i velassorterede supermarkeder og hos etniske grønthandlere) 

1 appelsin (øko)

400 g mørk chokolade

Drys:

fintrevet appelsinskal (øko)

 

1. Bland kokosmel, kondenseret mælk, fintrevet appelsinskal og saften fra en ½ appelsin godt sammen.

2. Form kokosblandingen til ca. 25 barer. Hvis du dypper hænderne i koldt vand, er de lettere at forme.

3. Sæt barerne i fryseren i 1 times tid, så de er godt kolde.

4. Smelt chokoladen, og overtræk barerne hermed. Drys med fintrevet appelsinskal, inden chokoladen størkner. Opbevar barerne på køl – de kan snildt holde sig i 1 uges tid, hvis de får lov.

Del på
Kommentarer (0)

Henter...