Dejlige julesild fra danske kroer
SPONSORERET indhold

Dejlige julesild fra danske kroer

En skøn kogebog med variationer til julens silderetter.

07. dec. 2014 | Mad | Hjemmet

Ingen julefrokost uden sild – og mange har som tradition at spise mange forskellige silderetter. Denne kogebog giver gode opskrifter fra 10 kroer og spisesteder rundt om i landet. 

Her byder vi på:♥

  • Krosild med med kartoffelkompot
  • Æblesild fra Hotel Saxkjøbing
  • Sild i lage med skrædderduelse
  • Christiansø-sild med æggesalat
  • Karrysild fra Nyhavn
  • Mangosild
  • Tomatsild med kaperscreme og peberrod
  • Lune stegte sild i æble-honningeddike
  • Kryddersild med paprikadressing
  • Peberrodssild med æble
  • Skipperkroens julesild
  • Julekrydrede sild
  • Sildesalat med bladselleri
  • Sennepsgravade sild
  • Gin- og enebærmarinerede sild

Få dejlig inspiration til fornyelse på sildebordet her: