Forårets lækreste gæstemad
SPONSORERET indhold

Forårets lækreste gæstemad

Her får du en stor kogebog fyldt med forårets bedste gæstemad.

13. apr. 2015 | Mad | Hjemmet

Her er masser af dejlige retter at vælge imellem, så du selv kan sammensætte en dejlig menu eller finde retter til en fristende buffet. Opskrifterne kan sættes sammen på kryds og tværs – og også bruges til velkomst eller natmad. Opskrifterne byder på sprøde boller med skinkesmør og purløg, krydret rejecocktail, ovnbagt laks med rucola og kapers, osso buco med svineskank, ovnbraiseret bornholmerhane, krydderurterisotto, pasta med sukkerærter og grønne asparges, æbletærte med rom/rosin-flødeis og lime/vanilje-panna cotta. Du finder opskrifterne nedenfor.

SE OGSÅ: 4 flotte forårstærter

SE OGSÅ: Delikate snitter til forårsfrokosten

SE OGSÅ: Forårsbrunch