Forårsmad på panden: 4 skønne retter
SPONSORERET indhold

Forårsmad på panden: 4 skønne retter

4 skønne forårsretter hvor alt kan laves i en enkelt pande.

16. mar. 2015 | Mad | Hjemmet

Når foråret kommer, kan man begynde at nyde livet mere udendørs. Derfor vil vi gerne bruge mindre tid på at forberede hverdagsmaden. Man kan sagtens lave både gode og enkle retter med få ingredienser. Men det er også skønt, når der ikke er så meget opvask. Her er forslag til mad, hvor alt laves i en enkelt pande og serveres med brød til – eller man kan vælge at koge kartofler eller ris i en ekstra gryde. Menuen byder på:

  • Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

  • Hakkebøf med sennepssovs, bønner og krydderurter

  • Koteletter i krydret kokosmælkmed asparges

  • Fisk i tomatsovs med spinat

Se alle opskrifterne i kogebogen nedenfor. 

SE OGSÅ: Forårsbrunch

SE OGSÅ: Forårsmad på lavbudget