Grøn påskefrokost med masser af grønt, stenbiderrogn og lam
Foto: Line Thit Klein | Påskefrokost med masser af grønt, lam, stenbiderrogn & lækre filodejsruller med æble til dessert.
ALT for damerne

Påskefrokost med stenbiderrogn, asparges og lam

Grøn påskefrokost med stenbiderrogn, asparges og lam

Inviter gæster til påskefrokost, og dæk op med forårets bedste klassikere: Stenbiderrogn, asparges og lam. Alle opskrifter er til 4-6 personer.

Af Pernille Skjødt 06.apr.2017 Mad

Lam er næsten obligatorisk til påske, og til denne påskefrokost har vi tilberedt en lammebov med mynte og krydret dukkah. Som tilbehør har vi valgt 3 skønne salater:

En let asparges-salat med chili, feta og krydderurter, en lidt kraftigere rødbedesalat med sprød salat og mormordressing, og en skøn salat med stenbiderrogn, æg og dildcreme.

Desserten er lette filoruller med lækkert fyld af æbler og krydderier. Opskrifterne finder du nederst på siden. Velbekomme - og god påske!

PRØV OGSÅ: Lækker forårsbrunch til påskedagene

dupa

Henter...