Påskemiddag
Foto: Peter Kam | Adam Aamanns stegte dilsild.
ALT for damerne

Påskemiddag

Mesterkokkens gourmet-påskemiddag - få menu & opskrifter her

Del på

Det er påske, ramsløgene er kommet, æggene er gule og lammet skal spises. Mesterkokken Adam Aamann har omsat de lækre forårsbebudere til en påskemiddag med gourmetsmag, men hvor alle kan være med i køkkenet. Alle opskrifter er til fire personer.

Af Adam Aamann 03.mar.2016 Mad

Mesterkokken Adam Aamann har omsat lækre forårsbebudere til en skøn påskemiddag med gourmetsmag. Opskrifterne finder du nederst på siden:

*Forretter:

Stegt dildsild i eddike med råsyltede tyttebær, kartoffelkompot og sprødt rugbrød. 

Sellerisuppe, friteret surdej og pocheret æg

*Hovedret:
Bagt lammehals med ramsløgsbouillon og persillerod

*Dessert

Smagen af Kongen af Danmark – fennikel, karamel og anis


Spis påskemiddagen hos Adam Aamann
Adam Aamann er manden der har sat en ny standard for smørrebrødet og den danske frokost. Han er indehaver af smørrebrødssuccesen Aamanns og restauranten Aamanns Etablissement. Desuden har han åbnet en filial i New York, Aamanns Copenhagen.
Hvis du gerne vil smage maden uden selv at gå i køkkenet, så kan du i foråret smage nogle af retterne hos Aamaans Establissement. Se mere på Aamanns.dk

Del på
Kommentarer (0)

Henter...