Påskemiddag
Foto: Peter Kam

Påskemiddag

Her er den perfekte påskemiddag

Det er påske, ramsløgene er kommet, æggene er gule og lammet skal spises. Mesterkokken Adam Aamann har omsat de lækre forårsbebudere til en påskemiddag med gourmetsmag, men hvor alle kan være med i køkkenet. Alle opskrifter er til fire personer.

Menu

Forretter

Stegt dildsild i eddike med
råsyltede tyttebær,
kartoffelkompot
og sprødt rugbrød
Få opskriften her.



Sellerisuppe, friteret surdej
og pocheret æg
Få opskriften her.



LÆS OGSÅ PÅ BOLIGLIV.dk: Den perfekte påskefrokost: 6 lækre opskrifter

Hovedret

Bagt lammehals med
ramsløgsbouillon og persillerod
Få opskriften her.



Dessert

Smagen af Kongen af Danmark
– fennikel, karamel og anis
Få opskriften her.



LÆS OGSÅ på Hjemmet.dk: Let og lækker påskefrokost

Spis påskemiddagen hos Adam Aamann
Adam Aamann er manden der har sat en ny standard for smørrebrødet og den danske frokost. Han er indehaver af smørrebrødssuccesen Aamanns og restauranten Aamanns Etablissement. Desuden har han åbnet en filial i New York, Aamanns Copenhagen.
Hvis du gerne vil smage maden uden selv at gå i køkkenet, så kan du i foråret smage nogle af retterne hos Aamaans Establissement. Se mere på Aamanns.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok