Adam Aamanns påskemiddag
SPONSORERET indhold

Mesterkokkens gourmet-påskemiddag - få menu & opskrifter her

Det er påske, ramsløgene er kommet, æggene er gule og lammet skal spises. Mesterkokken Adam Aamann har omsat de lækre forårsbebudere til en påskemiddag med gourmetsmag, men hvor alle kan være med i køkkenet. Alle opskrifter er til fire personer.

Af:: Adam Aamann Foto: Peter Kam
03. mar. 2016 | Mad | ALT for damerne

Mesterkokken Adam Aamann har omsat lækre forårsbebudere til en skøn påskemiddag med gourmetsmag. Opskrifterne finder du nederst på siden:

*Forretter:

Stegt dildsild i eddike med råsyltede tyttebær, kartoffelkompot og sprødt rugbrød. 

Sellerisuppe, friteret surdej og pocheret æg

*Hovedret:
Bagt lammehals med ramsløgsbouillon og persillerod

*Dessert

Smagen af Kongen af Danmark – fennikel, karamel og anis