Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
SPONSORERET indhold

Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner

Spring flæskesteg, karrysalat og sild over i år, og lav en moderne julefrokost med små løgtærter, frisk rimmet torsk, saftige poussiner og clafoutis til dine gæster.

Af: ALT for damerne Foto: Line Thit Klein
15. dec. 2020 | Mad | ALT for damerne

De fleste mennesker skal til mere end én julefrokost i løbet af december, og derfor kan flæskesteg og lun leverpostej nogle gange blive en smule ensformigt.

Overrask dine gæster med en moderne fortolkning af den traditionsrige julefrokost - det vil de takke dig for!

SE OGSÅ: Lav hvid gløgg på fire forskellige måder

Her byder vi på:

taerter.jpg

Løgtærter med skinke og ost

torsk.jpg

Rimmet torsk med grape og julesalat 

poussiner.jpg

Sprøde poussiner med blomkålssalat 

salat.jpg

Salat med blå ost, tørret frugt og nødder 

clafoutis.jpg

Blomme-clafoutis med kardemomme 

Vidste du...
At mange mener, at traditionen med julefrokoster på arbejdspladsen stammer fra Sverige, hvor hvor mange arbejdspladser holdt julefrokoster på Luciadagen den 13. december.

Anbefalet til dig