Klassisk weekendmenu: Kalvehaler i citronsovs & skøn soufflékage
Hjemmet

Opskrifter: Klassisk weekendmenu: Kalvehaler i citronsovs & skøn soufflékage - Hjemmet

Klassisk weekendmenu: Kalvehaler i citronsovs & skøn soufflékage

Del på

Vi serverer kalvehaler i skøn citronsovs med pasta og spinat, og til dessert laver vi en skøn soufflékage.

Af 31.okt.2014 Mad

Denne uges weekendmenu byder på klassisk dansk mad med spændende tilbehør. Vi serverer kalvehaler i skøn citronsovs med pasta og spinat til. Som dessert laver vi en skøn soufflékage - en såkaldt 'Salzburger Nockerl', som er en sød specialitet fra Salzburg-området. Opskrifterne finder du her:
Velbekomme!

SE OGSÅ: Den perfekte weekendmenu på ALTfordamerne.dk

Del på
Kommentarer (0)

Henter...