Mad med krydderurter
SPONSORERET indhold

Nyd havens krydderurter: 5 lækre opskrifter

Lav herlige sommerretter med havens friske krydderurter, de både smager godt og er drønsunde. Og dem, der bliver tilovers, kan du enten tørre eller fryse ned, så du kan gemme smagen af sommer til vinterkolde dage.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
12. jun. 2018 | Mad | Hendes Verden

Brug de friske krydderurter fra haven eller grønthandleren og få din aftensmad til at smage af meget mere. Her har vi brugt krydderurter fra haven til at lave krydderurtesmør, pesto, marinade med krydderurter og timiankrydrede sommergrøntsager.

Husk at de friske krydderurter sagtens kan gemmes til vinter - hvis du hakker dem fint og fryser dem, har du altid friske krydderurter ved hånden - også når de ikke er i sæson.

Anbefalet til dig