Hvorfor smager maden altid bedre i udlandet? Genskab den her.
SPONSORERET indhold

Se madopkrifterne fra dine bedste udlandsrejser

Den bedste, friske og mest velsmagende lokale spise finder du ofte i madboder rundt om på gader og stræder. Madskribent Cecilie Svensson giver dig her fem skønne og fristende opskrifter på streetfood, som vi møder den fra Brasilien til Vietnam.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
18. jan. 2014 | Mad | ALT for damerne

Banh mi thit: Vietnamesisk sandwich med krydret kebab
En vietnamesisk variant af den klassiske skinke- ost-sandwich med masser af knald på smagen.

Se opskriften her.

Dosa - indidske pandekager

Sprøde og lækre pandekager med kikærtemel og et blødt og krydret kartoffelfyld.

Se opskriften her.

Tacos med frisk salsa og tartaresauce
En mexicansk lækkerbisken, som ofte er at finde ved de små gadeboder.

Se opskriften her.

Pad thai med kylling
En nudelklassiker, som kan fås overalt i Thailand, og er perfekt food to go.

Se opskriften her.

Acai-sorbet med sprød topping
Denne mørklilla, cremede ”is” lavet på bl.a. acaibær og frosne bananer fås overalt i Brasilien. 1 stor portion eller to små.

Se opskriften her.

SE FLERE opskrifter her.