Skøn weekendmenu: Andepaté, krydret appelsinkylling & risdessert med tørrede frugter
SPONSORERET indhold

Skøn weekendmenu: Andepaté, krydret appelsinkylling & risdessert med tørrede frugter

Weekendens menu har et strejf af både jul og Mortens aften - kyllingen er stegt med appelsiner og nelliker.

07. nov. 2014 | Mad | Hjemmet

Både jul og Mortens aften står for døren, og vi varmer op med opskrifter på vildandepaté og kylling stegt med appelsin og krydderier.

SE OGSÅ: ►►Nem & lækker Mortens aften menu på ALTfordamerne.dk


Har du plads til lidt sødt, kan du slutte middagen af med en lækker risdessert fyldt med tørret frugt og flødeskum.

SE OGSÅ: ►►And a la Price - John Prices klassiske opskrift på andesteg til Mortens aften

LÆS MERE: ►►Lækker orientalsk and til Mortens aften på BoligLiv.dk

Vildandepaté med salat og brød

Vildandepaté med salat og brød

Krydret appelsinkylling med mandler

Krydret appelsinkylling med mandler

Risdessert med tørrede frugter

Risdessert med tørrede frugter